Forma párosító - szókincs fejlesztő játék

2015. november 20. - bocimaci

A játék lényege rém egyszerű, tegyük a tárgyakat a megfelelő kártyára.( A kártyák letölthetőek a bejegyzés alján.) Régen Levivel is sokat játszottunk ilyet. Bevallom érthetetlen volt számomra az az időszak, mikor a kártyát és a tárgyat is felismerte külön-külön, de amikor kértem tegye rá az almára, nem értette és az autóra rakta...Mostanában Mátéval kezdtük játszani, neki egészen jól mennek már a dolgok. Mondjuk a körte a szájában landolt...

Levivel (lassan 3 éves) úgy szoktuk játszani, hogy kiveszek 2-3 kártyát és azokkal kell mesét kitalálnia. Jellemzően a mesét végül én mondom, de legalább próbálkozik..:)

forma_parosito_02.jpg

forma_parosito_01.jpg

forma_parosito_03.jpg

forma_parosito_05.jpg

Na jó a rendszer még nem tökéletes....Máté hová való a kulcs? :)

forma_parosito_04.jpg

 

A kártyák letölthetőek itt:

(Ha letöltöd csak annyit kérek, nyomj egy like-ot az oldalra, vagy oszd meg a bejegyzést, hogy mások is letölthessék  köszi..:))

LETÖLTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://bocimaci.blog.hu/api/trackback/id/tr868093130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása